Vélemények69

Vélemények

Véleményt mondok Hotel Napfény Siófok, SIÓFOK
balaton

több mint 2 évvel ezelőtt

Volt szerencsénk nyaralni ott, teljesen elégedettek voltunk. Közel a kikötő és a strand is. Gyönyörű park van a közelben. Külön öröm volt hogy el fogadták az üdülési csekket is. A kislányomnak nagyon tetszett a szoba is, és az étterem része is kiváló volt.

Véleményt mondok Dob Pizza & Grill Ristorante, BUDAPEST
Pizza

több mint 2 évvel ezelőtt

A testvérem Pesten dolgozik és járnak a pizzériába a barátaival. Az egész társaság meg van elégedve mind az árakkal mind pedig a kiszolgálással, és a minőségre sincs semmilyen kifogás. Ha egyszer arra járok be nézek én is és eszem egy jót.

Véleményt mondok Best Reisen Utazási Iroda Kft - Madách, BUDAPEST
best reisen.

több mint 2 évvel ezelőtt

Voltam 2 éve az egyik irodájukban és sajnos szomorúan távoztam onnan. Amikor be mentem és mondtam hogy szeretnénk valahová el utazni a családommal egyből a legdrágább utakat ajánlották nekünk. mondtam hogy olcsóbb utat szeretnénk és hogy katalógust szeretnék kérni. mondta a hölgy hogy ahoz be kell jönni és itt nézzük meg majd ő segít. szerettem volna otthon nyugodt környezetben megfontolni hová menjünk. Sajnos ez nem sikerült mert nem kaptam katalógust.
## utazás# katalógus# foglalás

Véleményt mondok Volánbusz Rt., BUDAPEST
Busz

több mint 2 évvel ezelőtt

Ha Pesten járunk szokszor szállunk tömeg közlekedési eszközökre. Sajnos többnyire zsúfoltak, és kevés az ülőhely, ahhoz képest hogy a jegy mennyibe kerül. Sokszor le sem tudnak az emberek szállni mert zsúfoltak a buszok és egymáshoz vannak tapadva. A kismamáknak sincsen könnyű helyzetük, nekik még ülőhelyet sem adnak a fiatalok, az idős ember áll fel hogy a terhes nő le tudjon ülni.

Véleményt mondok Veszely csárda, BÉKÉSCSABA
étel

több mint 2 évvel ezelőtt

Kellemes kis vendéglő, a kiszolgálás kifogástalan. Az ételek nagyon finomak és bőségesek, voltunk már párszor itt étkezni. Megfelelőek az áraik is. bár kicsit zavart bennünket a zajok miatt hogy a főút mellet van a csárda. A buszmegálló is közel van. Érdemes egyszer el látogatni ide.