Vélemények69

Vélemények

Véleményt mondok Don Pepe Pizzéria - Budaörs, BUDAÖRS
don pepe

több mint 2 évvel ezelőtt

A párom és én sűrűn rendelünk a pepétől. Vannak pozitív és negatív tapasztalataink is. A pizzáik minőségiek, első osztályúak. Az ételekkel sincsen semmi gond. Csak a futárok lassúak kicsit. És ha nem adsz elég borravalót akkor inkább ne is adj mert visszaadja. Tisztelet a kivételnek. Sajnos jártunk már így. Kevés volt a 90 ft. De amúgy nem minden futár ilyen.

Véleményt mondok Haribo Hungária Kft, NEMESVÁMOS
cukorka

több mint 2 évvel ezelőtt

Ha Haribo cukorkáról van szó akkor a 8 éves kislányom majd kiugrik a bőréből. Nagyon imádja és a mikulás csomagból sem hiányozhatott a cukorka, bármennyit meg tudna enni belőle, persze csak mértékkel. A fogai gyönyörűek, és szeretnénk ha minél tovább szépek is maradnának. Ha jól megy a suli minden pénteken kap jutalmul haribo-t.

Véleményt mondok Hotel Szieszta Sopron, SOPRON
Szállás.

több mint 2 évvel ezelőtt

Hallottunk már róla. Nagyon jó véleményeket. Jövőre szeretnénk ebben a szállodában meg szállni.remélem van honlapjuk így kicsit előre lehetne látni mégis mire számíthatunk, ha ide utazunk. Nem vagyunk túl nagy igényűek.

Véleményt mondok Co-OP Hungary Zrt., BUDAPEST
coop

több mint 2 évvel ezelőtt

Én is szoktam játszani a nyereményjátékaikban és a boltban is sokat vásárolok. Jó áraik vannak és nagyon jó akciók is. Nincs közel hozzánk a bolt de ha kell valami veszem a fáradságot és elmegyek.
## vásárlás# játék# akció