Vélemények71

Vélemények

Véleményt mondok Comfort Hotel Csopak, CSOPAK
hotel

több mint 2 évvel ezelőtt

Idén július végén nyaraltunk náluk. Közvetlenül a Balaton mellett helyezkedik el. Megérkezéskor láttuk hogy a főutcára illetve a parkra néznek a szobák. Mi az utóbbit kaptuk. Erkély mindegyik szobához tartozik. A takarítás nulla, a tévé tiszta por volt a fal elég foltos, szőnyeg koszos. Az ágynemű tiszta volt. A szoba mérete nagyon kicsi hárman aludtunk benne. Az árban benne van a svédasztalos reggeli ( mindig ugyanaz, 1 féle étel változott csak) A vacsora 3 fogásos kis adagú menü. Pótolni kellett a Strandon lévő étteremben. Az ételek nagyon ízletesek voltak, mindenkinek megvolt a fix asztala. 1 hétig ettünk az asztalnál de a terítőt nem cserélték le egyszer sem pedig már a második nap foltos volt. Kikapcsolódási lehetőségként biliárd, tenisz, úszás ( fedett medence) napozás, ping-pong lehetséges. Az árban benne van az ingyenes strandbelépési lehetőség az ott tartózkodás idejére, karszalagot adnak. Alapjában véve jól éreztük magunkat.

Véleményt mondok Muskátli Apartmanház, HÉVÍZ
Üdülés

több mint 2 évvel ezelőtt

Még gyermek koromban jártam Hévízen, mindig szerettem volna még egyszer eljutni oda. 2 évvel ezelőtt megvalósult az álmom és sikerült szállást foglalnunk az apartmanházba. A fürdő és egy szép erdő közelében van, már az érkezéskor megfogott a látványa az épületnek. 2 emeletes+ földszint, liftes épületben rengeteg szoba van. Mi előzetes kérésre légkondicionáltat kaptunk, a szobák felszereltsége modern, saját fürdőszobával, konyhával. Az apartmanházhoz tartozik saját, étterem: az ételek kis adagúak, hangulatos kávézó, boltok. Parkolási lehetőség a közelben, de fizetős. Masszázs igényelhető. Háziállat térítés ellenében vihető. Gyermekkedvezmény lehetséges.

Véleményt mondok Karma Cafe & Restaurant - Liszt Ferenc Tér, BUDAPEST
Karma cafe

több mint 2 évvel ezelőtt

Egyszer próbáltuk ki az éttermet de negatív élményben volt részünk. Először is csak a kinti emeleti teraszi részen tudtunk leülni ami nagyon huzatos volt. Már arra sokat kellett várni mire valaki az étlapot kihozta majd újabb várakozás mire a rendelést felvette. Az üdítőket hamar megkaptuk, az ételekre 50 percet kellett várni. Mire megkaptuk már másfél órája ültünk ott. Sajnos étkezés közben a legyeket kellett hesegetni, ami nem volt valami gusztusos. Kiváló minőségű ételeik, és ételadagjaik vannak, számunkra csak ez szól mellettük. A kiszolgálás erősen kifogásolható.
Megjegyzés