Vélemények69

Vélemények

Véleményt mondok Korall Akvárium, SIÓFOK
állatok

több mint 2 évvel ezelőtt

Nyaralásunk alkalmával jártunk náluk. Előre egyeztettünk telefonon, így megfelelő időpontot kapva lehetőségünk nyílt megtekinteni a cápák etetését. Sok különleges halat, tengeri csillagot, különféle tengeri élőlényeket láthattunk, simogathattunk rájákat. A kis park területén lehetőség van vásárlásra is. Ajándéktárgyak, trófeák, Pl: cápafogak, tengeri sünök, sípok, különböző méretű és színű kagylók, kulcstartók... megvételére. Csodálatos élmény volt.

Véleményt mondok ZÖLDKOSÁR biobolt és büfé, BÉKÉSCSABA
biobolt

több mint 2 évvel ezelőtt

Egy ismerősünk ajánlotta a boltot, megnéztük és azóta alkalom adtán itt vásárolunk. Sajnos az árak igen magasak, de minőségi termékeket tudunk venni. Zöldség, gyümölcs, fűszerek, kenyérfélék, italok, üdítők, mézek, fagyi, jégkrém tészták, péksütemények, édességek, marcipán, tejtermékek széles választékát kínálják. Ezen kívül kaphatók kozmetikai és higiéniai szerek is. Minden ami egy családnak kell.

Véleményt mondok Kígyó Gyógyszertár-Békéscsaba, BÉKÉSCSABA
gyógyszertár

több mint 2 évvel ezelőtt

A főutcán található a gyógyszertár. Mérete kicsi, 4 kiadói ablaka van amiből rendszerint 2 működik. Nem szeretek ide járni csak ha nagyon muszáj mert a sorban állási idő igen hosszú, a patikusok nagyon mogorvák, lekezelőek. Néha egy kis mosoly nem ártana. Ami mellettük szól hogy az árak más gyógyszertárhoz képest olcsóbbak, ha készíteni kell egy krémet, gyógyszert amit nem tudnak egyből kiadni akkor azt igyekszenek megcsinálni mielőbb. Hűségakciójuk is van, amikor is kártyára gyűjtenek pontokat és be lehet váltani termékekre.

Véleményt mondok Szellemlovas Kft., BUDAPEST
Társasjáték

több mint 2 évvel ezelőtt

A nyugatitól pár utcára található az üzlet egy pince részben kialakítva. Nagyon sok féle társas, kaland és fantasy játékuk van. Minden korosztály megtalálja a neki való játékot. Megvásárolni és kölcsönözni is lehet egyaránt amit mi is kihasználunk amikor Budapesten járunk. Interneten is megtalálhatók, hírlevél feliratkozáskor dobókocka készletet adnak ajándékba amit csak személyesen lehet átvenni a boltban. Helyben is lehet játszani, néha akciókat hirdetnek amikor is a játék közben, üdítővel teával kedveskednek. Az eladó nagyon segítőkész, az üzlet igen nagy terű. A parkolás az üzlet előtt és közvetlen közelében megoldott, de fizetős.

Véleményt mondok Dr. Sonkoly Iván, BÉKÉSCSABA
Háziorvos

több mint 2 évvel ezelőtt

A férjem és a nagymamám háziorvosa. Nekem szeméyes tapasztalatom csak akkor volt, amikor a családtagjaim valamelyikének receptet kellett kérnem. Sajnos a rendelési idő nem túl hosszú, ami pl. délután, ha nem előre leegyeztetett időpontban érkezik az ember, akkor mindösszesen csak fél óra. A délelőtt sem sokkal kedvezőbb, mivel a másfél órából maximum háromnegyed órát rendel, mivel mindig késve érkezik. Ezek által sajnos hiába kellemes, tiszta és kényelmes a váró, a sok várakozónak ilyen rövid idő alatt kell bejutnia és emiatt nagy a tumultus. A szakértelméről eddig semmilyen rosszat nem hallottam, ami nem is csoda, hiszen többek között belgyógyász szakorvos.