Vélemények71

Vélemények

Véleményt mondok Hotel Fiume, BÉKÉSCSABA
Étterem

több mint 2 évvel ezelőtt

A szálloda részt még nem volt alkalmam kipróbálni de az étterembe már sokszor jártam. Nagyon sokan járnak ebédelni ide, mivel jó árban, kiváló ételeket kínálnak. Általában ilyenkor a menüt szoktam kérni, ami szintén nagyon finom és tartalmas. A legtöbb esetben a levest egy külön tálban kínálják, amiből, ha jól esik, akkor többször is van mód a szedésre. Vállalnak a nagytermükben rendezvények lebonyolítását, melyben legutóbb ősszel volt részem egy Óvodapedagógiai Fórum kapcsán. Kiváló "terep" volt a fórum részéhez és még kiválóbb az utána következő állófogadásnak.

Véleményt mondok Magyar Király Étterem, BÉKÉSCSABA
étterem

több mint 2 évvel ezelőtt

Régóta működő közkedvelt kissebb étterem. A piaccal szemben az utcasarkon található sárga épület. Kívülről nem túlságosan szép, viszont belül igazán izlésesen van berendezve. Ételkiszállítás is működik de be is lehet személyesen menni az ebédért. Az áraik szempontjából talán az egyik legolcsóbbak, az ételadagok közepesek. Kisseb rendezvények megtartására pl: osztálytalálkozó, név vagy születésnap...is kivállóan megfelel. Az ételeket gyorsan elkészítik és felszolgálják.

Véleményt mondok Halászcsárda, BÉKÉSCSABA
étterem

több mint 2 évvel ezelőtt

Közvetlenül a köröspart vize és az út mellett, a fürdő tőszomszédságában helyezkedik el, ettől függetlenül nem zajos. Nagy étterem, illetve italos részlege van. A felszolgálók kedvesek, az ételek kivállóak és sokfélék. Áraik magasak, de ettől függetlenül nagyon sok vendég jár hozzájuk. Rálátás nyílik a köröspart vizére is , ami nagyon szép látványt nyújt. A parkolás fizetős az étterem közelében.

Véleményt mondok OBI áruház Békéscsaba, BÉKÉSCSABA
Bevásárlás

több mint 2 évvel ezelőtt

Békéscsabán a vasút, és buszállomással szemben található nagy területű üzlet. Minden héten más akciós terméket féláron kínálnak, az akciós újságokban hirdetett árucikkekből mindig van készleten. Az eladók segítőkészsége kicsit hagy kívánnivalót maga után, sokszor kell várni mire előkerül valaki aki segíteni tud ha kérdése van a vevőnek. Bútor és szőnyegszabászat is működik de csak hétköznap. A pénztáraknál sajnos mindig nagy a sor, hűségpontokat lehet gyűjteni a vásárlások alkalmával. Étterem is működik az áruházon belül, az árak kissé magasak. A bejárat előtt kürtöskalácsot is lehet vásárolni. Aki kutyával érkezik az kint tudja hagyni egy külön nekik szánt kikötőhelynél. Sok biciklitároló és nagyon sok parkolóhelyük van. A mosdók tisztasága megfelelő.

Véleményt mondok Mcdonald's - Békéscsaba, BÉKÉSCSABA
étkezde

több mint 2 évvel ezelőtt

A város központjában található az étterem. Gyors a kiszolgálás, jobb időben kinti teraszra is ki lehet ülni. Az étteremből egy kis ablakon keresztül is lehet rendelni az utcáról. Az asztalok és a parketta mindig tiszták. A mosdó kultúrált. Ingyenes internet használati lehetőség is van. Rendezvényeket is lehet tartani. A kislányommal a mai napon voltunk náluk a szülinapját tartottuk. A hosztesz nagyon kedves volt, a segítségével felejthetetlen élményben volt részük az ünneplő gyerekeknek.