Vélemények43

Vélemények

Véleményt mondok Euronics Balatonfüred, BALATONFÜRED
Euronics

több mint 2 évvel ezelőtt

Az Euronics mint üzletlánc, tökéletes. Viszont ez a balatonfüredi üzletük mintha kilógna a sorból. Néhányszor szerettem volna itt vásárolni, legutóbb pl. egy porszívót. Ki is választottam egy típust, kifizettem, mondták, hogy várjak egy kicsit, hozzák a raktárból. Közben jött a fiatalember, hogy sajnos mégsincs abból a típusból több, de mivel már ki is fizettem, elvinném-e a kiállított darabot. Mivel zárás előtt volt kb. negyed órával, és siettem is, rábólintottam. Mondták jó, akkor összepakolják nekem. Tíz perc elteltével újra megjelent a fiatalember, hogy sajnos nem találja a dobozát, ezért értékében válasszak másik terméket, mert pénzt nem adnak vissza. Egyszerűen hihetetlen ami itt folyik.

Véleményt mondok Acro Dance Rock and Roll Sporttánc Egyesület, BALATONFÜRED
Acro Dance

több mint 2 évvel ezelőtt

Az oktatók többsége az Acro Dance tagjaiból került ki, ezáltal sokkal lelkiismeretesebben végzik munkájukat. Minden tánclépést szakszerűen elmagyaráznak, megmutatnak. A kicsit gyengébbeket sem hagyják magukra, míg nem sikerül tökéletesíteni a mozdulatokat, addig is türelemmel segítenek leküzdeni az akadályokat! Gyönyörű koreográfiáik vannak, számos rendezvényen nagy sikerrel szerepelnek. Gratulálok nekik!

Véleményt mondok Árpi Bácsi Házi Rétese, BALATONFÜRED
Árpi bácsi házi rétese

több mint 2 évvel ezelőtt

Minden nagyobb családi összejövetelre innen szoktunk rétest és pogácsát rendelni. Nagyon-nagyon finom, igazi házi rétes, olyan, mint amit annó a nagymamám is csinált. Sokféle édes és sós ízben is kapható, nekem kedvencem a gyümölcsös-rizses, meggyes-túrós, és kapros-túrós rétes. Ezeket korábban még sehol sem kóstoltam. Karácsonyra innen rendeltük a diós, mákos és gesztenyés bejglit is. Ezt idén először, de remélem, hogy fincsi lesz.

Véleményt mondok Sundance Park Kft., BALATONFÜRED
Sundance park

több mint 2 évvel ezelőtt

Nyáron a bulizni vágyók paradicsoma ez a hely, mely egyedülálló az egész Balaton parton. Üzletek, éttermek, bárok, kávézók, klubok, Aquapark. Mióta megnyitott az összes júliusi-augusztusi hétvégénket itt töltöttük. Színvonalas bulik, rengeteg ember, fergeteges party hangulat. Imádjuk!!!

Véleményt mondok A Fekete Lovaghoz Középkori Étterem, BALATONFÜRED
Középkori lovagi étterem

több mint 2 évvel ezelőtt

Ez a városkánkhoz legközelebb eső lovagi étterem. Engem mindig teljesen elvarázsol. Minden tekintetben a középkort idézi, a berendezések, evőeszközök, ételek, tálalás, pincérek stb. Az étlapon változatos korhű ómagyar ételek szerepelnek. Egy adag étel két embernek is elég, annyira bőséges.

  • 1(current)
  • 2
  • 3
  • 9