Vélemények43

Vélemények

Véleményt mondok West End - J.PRESS Márkabolt, BUDAPEST
J.Press

több mint 2 évvel ezelőtt

Rendszeres vásárlója vagyok az üzletüknek. Fehérneműt és zoknikat szoktam itt venni magamnak és a páromnak. Kényelmes, kellemes viseletű darabok egytől egyig. Az áruk nem túl olcsó, de megéri. Sajnos csak ritkán vannak akcióik.

Véleményt mondok Pannon Work Győri Iroda, GYŐR
Pannon Work

több mint 2 évvel ezelőtt

A székesfehérvári irodájuk által sikerült elhelyezkednem néhány hétre. Sajnos semmi jót nem tudok róluk mondani. A 2 hölgy az irodában rendkívül hanyag. Telefonon nem lehet őket elérni, bármit ha ígértek, sosem teljesítették. Jópáran vagyunk, akik még novemberben leszámoltunk, de még ma december 16-án (!!!) sem kaptuk kézhez a leszámoló papírjainkat.

Ulpius Ház

több mint 2 évvel ezelőtt

Hugom nagyon szereti a romantikus regényeket, ezeket elsősorban az Ulpius kiadó kiadásában szoktam beszerezni. Rendszeresen böngészem a honlapjukat is, ott szoktam arról tájékozódni, hogy mikor mi fog megjelenni, milyen újdonságok várhatók. Feliratkoztam az elektronikus hírlevelükre is, hogy ne maradjak le semmiről. Nyereményjátékuk is van elég sűrűn.

Véleményt mondok Lux Hungária Kereskedelmi Kft., BUDAPEST
Lux Hungária

több mint 2 évvel ezelőtt

Hétköznapi emberek számára elérhetetlen áru takarítóeszközöket stb. forgalmaznak. Többször hívott már a telemarketinges kisasszonyuk, hiába mondtam az első alkalommal is, hogy nem érdekel a "kihagyhatatlan" ajánlatuk. Nagyon zavaró, hogy ilyen módszerrel próbálnak ügyfeleket szerezni maguknak.

Véleményt mondok Fenyves Étterem, DIÓSD
Fenyves Étterem

több mint 2 évvel ezelőtt

Pestről hazafelé jövet ugrottunk be ide ebédelni még szeptemberben. Nagyon szép környezetben található. Az étterem tágas, melyhez fedett terasz és nyárikert is tartozik. Az étlapon magyaros és vadételek egyaránt megtalálhatók. Tárkonyos ragulevest kóstoltam, amit cipóban szolgáltak fel, és nagyon finom volt. Desszertként túrós palacsintát ettem, ami telis-tele volt töltelékkel, ez is nagyon ízlett. A pincérek udvariasak és figyelmesek voltak, még egy-két poént is eleresztettek. Ha arrafelé járok legközelebb, biztos hogy visszatérek.