Vélemények43

Vélemények

Véleményt mondok Sarokház Presszó - Corner Kávézó, BALATONFÜRED
Corner Kávézó

több mint 2 évvel ezelőtt

Igényes, magas színvonalú kávézó a vasútállomásnál. Nagyon finom főzött fagyit lehet náluk kapni, mi elsősorban ezért járunk ide. Ezen kívül még sütit, kávét, hamburgert is árulnak. Unalmas perceinket csocsózással múlathatjuk, de sajnos csak 1 csocsóasztaluk van, így időnként megesik, hogy várni kell rá. A záróra este 10-kor van, de ha sokan vannak, akkor tovább is nyitva tartanak. Ez nagyon pozitív, vendégbarát hely.

Véleményt mondok Balatontourist Zrt., BALATONFÜRED
Balatontourist

több mint 2 évvel ezelőtt

Maximálisan meg vagyok elégedve a Balatontourist szolgáltatásával. Szilveszteri ajánlatot keresve tértem be hozzájuk, nagyon készségesek voltak. Én megmondtam, hogy mennyi az az összeg, amit rá tudok szánni, ők pedig felsorolták a kínálatot. Hosszú tanakodás után egy siófoki apartmanházra esett a választás. Távozáskor még egy katalógust is kaptam tőlük, illetve prospektusokat, hátha nyárra is találok valami jó kis ajánlatot. :)
## szilveszter# balatontourist

Véleményt mondok Franciska Grill, BALATONFÜRED
Franciska Grill

több mint 2 évvel ezelőtt

Családi hangulatú grill étterem, a városban egyedülálló, mivel van egy szolgáltatásuk, hogy ha felhívjuk őket, akkor eljönnek értünk, és oda-vissza "háztól-házig" visznek INGYEN. Emellett az ételeik is nagyon finomak. Mi mindig fatányérost szoktunk rendelni, ami akkora adag, hogy 3-4 ember is simán jól lakik belőle. Nagyon finom, magyaros ízek, imádjuk. Sajnos ilyenkor télen nincsenek nyitva, viszont már alig várjuk az áprilist. A nyitás hétvégéjén 20% kedvezmény lesz!

Véleményt mondok Benefit -Mammut, BUDAPEST
Benefit

több mint 2 évvel ezelőtt

A Benefitben nagyon jó minőségű, divatos import gyerekruhákat lehet kapni, a babaholmiktól a tinédzserkorú lurkókig. Igazán vagány darabok, bár én kicsit sokallom az árukat.

Kertmester

több mint 2 évvel ezelőtt

Több kertet láttam már, amit ők terveztek és kiviteleztek. A munka minden fázisát a legnagyobb pontossággal és körültekintéssel végzik el, munkájukra pedig abszolút garanciát vállalnak. Medencéket, kis faházakat is elhelyeznek igény esetén, sőt még a világításra is van gondjuk.