Vélemények45

Vélemények

Véleményt mondok Tang Város Kínai Étterem, BUDAPEST
Tang Város Kínai étterem

több mint 2 évvel ezelőtt

Előnye ennek a helynek, hogy különálló büfé- illetve étteremrész is van benne. Régebben gyakran jártunk ide, de egy-két rossz tapasztalatunk után már nem látogatjuk.

Véleményt mondok NÉPSZABADSÁG BÜFÉ, BUDAPEST
Népszabadság

több mint 2 évvel ezelőtt

Szüleim mai napig járatják ezt a lapot. Hírszolgáltatás tekintetében nagyon korszerű, de hiányolom azokat a terjedelmesebb, szociográfiai témájú írásokat, részletesebb elemzéseket, amelyek régebben megvoltak a Népszabadságban.

Véleményt mondok Jel-Kép Bt., BUDAPEST
Jel-Kép Bt.

több mint 2 évvel ezelőtt

Hiánypótló könyvekkel jelent meg ez a kiadó a piacon. Kedvencem a "Budapest gyerekekkel" című könyv. Leírást ad azokról a helyekről, amelyeket érdemes a fővárosban meglátogatni, részletes leírással, gyakorlati tippekkel pl. mely étteremben látják szívesen csemeténket.

Véleményt mondok BELLA MODE NAGYKERESKEDELEM, BUDAPEST
Bella Mode

több mint 2 évvel ezelőtt

Itt ebben a boltban azért szeretek vásárolni, mert 42-es méret felett is tartanak divatos ruhákat, Nekem főként a kosztünök, kétrészesek tetszenek, pólókból kicsit gyengébb a felhozatal.

Véleményt mondok BÉTEX Zrt., BUDAPEST
Bétex

több mint 2 évvel ezelőtt

Állandó akcióival hívja fel magára ez az üzlet a figyelmet, de sajnos még az akciós árak is magasak. Nagy az áruválaszték, de igazén szép párnákat vagy terítőket nem találtam itt.
## függöny# lakáskultúra# bútorszövet