Vélemények45

Vélemények

Véleményt mondok Kátay Csomagküldoszolgálat, BUDAPEST
Kátay

több mint 2 évvel ezelőtt

Imádom ezt a boltot, bár a magasabb árak miatt csak kevesebbszer tudok vásárolni is itt. A konyhai felszerelések megjelenése, formavilága nagyon színvonalas, kivitelezésük magas színvonalú. Én különösen a kisebb kegészítőket kedvelem itt.

Bosch

több mint 2 évvel ezelőtt

Alapvetően szeretem a Bosch termékeit, bár a konyhai robotgépét nehezen összeszerelhetőnek és kissé bonyolultan kezelhetőnek tartom. Hajvasalóm is Bosch márkájú, ez a jelenlegi legmagasabb minőséget képviseli.

Véleményt mondok Kartago Tours BUDAPEST VII. KERÜLET, BUDAPEST
Kartago Tours Bp.

több mint 2 évvel ezelőtt

Mi két éve Jordániába utaztunk ezzel a céggel,nagyobb kifogásunk nem volt velük szemben. A hotel és az ellátás megfelelő volt, a kihelyezett idegenvezető készséges és jól informált. A vállalt feltételeket korrekten teljesítették.

Véleményt mondok Nyerges Hotel - Monor, MONOR
Nyerges Hotel

több mint 2 évvel ezelőtt

Bár családbarát hotelként hirdeti magát a szálloda, gyerekeseknek nem ajánlom. Sajnos a gyerekmedencében nyár elején madártetem, a homokozóban kutyaürülék fogadott minket. A szabadtéri játékok meg voltak rongálva. Egyebekben a szoba kellemes, a konyha jó színvonalú.

Véleményt mondok Ulpius-Ház Kiadó, BUDAPEST
Ulpius-ház kiadó

több mint 2 évvel ezelőtt

Régebben jobban kedveltem ezt a kiadót, nagyon újszerű könyvkínálatot hoztak ki. Sajnos mostanában mintha felhígult volna a választék. Pozitív, hogy sokféle internetes és bolti vásárlásösztönző akciójuk, nyereményjátékuk van.