Vélemények67

Vélemények

Véleményt mondok Csabai Életfa Nyugdíjasház, BÉKÉSCSABA
nyugdíjasotthon

több mint 2 évvel ezelőtt

Békéscsaba egyik ha nem a legszebb nyugdíjas otthona. Hatalmas területen fekszik saját parkja és kápolnája is van. A nyugdíjasok saját öszkonfortos, gyönyörű lakásrészben laknak. Az ételek kivállóak, és megfelelő adagúak. Nagyon sok programot szerveznek nekik. Pl: szalonnasütés, kirándulás, ünnepségek... Az ápolók, nővérek nagyon segítőkészek, lelkiismeretesen végzik a munkájukat. A dolgozóknak illetve az odalátogató családtagoknak belső parkoló, biciglitároló áll rendelkezésükre.

Véleményt mondok JANKAY Kávéház, BÉKÉSCSABA
Kávézó

több mint 2 évvel ezelőtt

A kávézó a város szívében a Csabacenter földszintjén található. A vendégek kényelmét puha, kényelmes székek, fotelek szolgálják. Lehet kapni nagyon sok féle, kelyhet, süteményt, fagyit, kévékülönlegességeket, üdítőket, igen kedvező árakon. Különlegessége hogy külön kissebb méretű részlege is van ahol különleges ételeket készítenek a vendégek előtt. Ezek az árak nem túl olcsóak, viszont az ételek íze fenséges és az adagok nagyok. Nyáron a sétáló utcára nyíló részre is kiépítik a teraszt ahol szintén le lehet ülni és fogyasztani. A kiszolgálás rendkívül kedves, ami szerintem nélkülözhetetlen a kávézó eleganciájához.
# # kávézó # sütemény # kényelem # fagyi # udvariasság
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Véleményt mondok Sport Hotel, BÉKÉSCSABA
Hotel

több mint 2 évvel ezelőtt

A hotel a sportcsarnok épületén belül található az emeleti részeken. Az áráak nem túl magasak, a szobák elég kis méretűek, mindegyikhez külön fürdőszoba tartozik. Nagyon sok rendezvényt tartanak a sportcsarnokban de ez a vendégek nyugalmát nem zavarja, a falak megfelelően hangszigeteltek. A városközpontól kissé messze van de busszal könnyen megközelíthető a sportcsarnok előtt található a megálló. Büfé részleg is van ahol a megfelelő élelem beszerethető. A parkolót a vendégek szabadon használhatják.

Véleményt mondok Hotel Slovák, BÉKÉSCSABA
Vendéglő

több mint 2 évvel ezelőtt

A vendéglőt közelsége miatt igen sűrűn látogatjuk. Közvetlenül az utca mellett található többfelől lehet parkolni, ami sajnos, fizetős reggel 8 tól du. 6 óráig. kiülni jó időben sem szeretünk mert az autók közvetlenül a terasz mellett mennek el. Minden szerdán 50 %.-os kedvezményt adnak az étlapon szereplő összes étel árából. Az adagok igen nagyok, leves vagy előétel nemigen szükséges. A kiszolgálás pazar, figyelnek a vendégekre. Üdülési csekkel és étkezési utalvánnyal is fizethet a vendég. Torkos csütörtök nevezetű akciót is tartanak amikoris szintén jár az 50% .-os kedvezmény. Hotel is tartozik hozzá a szobák az emeleten az étterem felett találhatók. Nagyon igényesen berendezettek. Saját belső nagy parkolója van. Rendezvényekre, kissebb lakodalomra is kiváló az étterem mérete. Több helyiséget egybe lehet nyitni.
# # vendéglátás # ital # étel # kedvezmény # terasz
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Véleményt mondok PINGVIN PATIKA - BÉKÉSCSABA - KAZINCZY U., BÉKÉSCSABA
Gyógyszertár

több mint 2 évvel ezelőtt

Pingvin patika a gyógyszertár neve. Folyamatos hűségakciók vannak, kártyára lehet vásárlások után pontokat gyűjteni, amiket később ajándékok széles választékára lehet cserélni. Buszmegálló mellett található, a parkolás megoldott. Sajnos sokat kell várni a termékekre. 3 pénztárból 1-2 szokott üzemelni. Az ajándékokat amiket ki szeretnénk válltani új pénztárnál kell kérni, újbóli sorbanállás után. A gyógyszerészek kedvesek.