Vélemények43

Vélemények

Véleményt mondok Gyermelyi Zrt. Központ, GYERMELY
Gyermelyi

több mint 2 évvel ezelőtt

A Gyermelyi tészták a világ legfinomabb tésztái. A színük gyönyörű arany sárga, nem ragadnak össze, és ízletesek. Kedvencem a Donna Pasta és a Vita Pasta termékcsaládjuk, utóbbiból pedig a Zöldséges Penne tészta az, amit mindenkinek csak ajánlani tudok, hogy érdemes kipróbálni. Ezek spenóttal és paradicsommal dúsított penne tészták, önmagukban is nagyon finomak, tésztasalátának pedig különösen kiválóak.

Véleményt mondok Halló Gsm, VESZPRÉM
Halló GSM

több mint 2 évvel ezelőtt

A telefonomhoz Sony Ericcson sztereó headsetet szerettem volna vásárolni náluk, de sajnos gyári tartozék nem volt, csak utángyártott. Az eladó megpróbált rábeszélni, hogy az ugyanolyan jó minőségű, hiába mondtam neki, hogy már próbáltam, és két hét alatt tönkrement.

Véleményt mondok Kiwi Szendvics & Hidekonyha, TATABÁNYA
Kiwi szendvics

több mint 2 évvel ezelőtt

Idén nyáron egy állófogadáson vettem részt Tatabányán, ahol innen rendelték a szendvicseket. Amiket megkóstoltam, azok közül a legfinomabb a tonhalkrémes és a padlizsánkrémes volt. Amúgy is imádom a tonhal és padlizsán krémet, de ennek az íze teljesen egyedülálló és utánozhatatlan volt. Nagy örömömre szolgálna, ha meglepnének a recepttel.

Véleményt mondok Faberlic Punk Andrea, VÁRPALOTA
Faberlic

több mint 2 évvel ezelőtt

Próbáltam a Faberlic termékeit, nekem nem igazán jöttek be. A minősége szerintem csapnivaló, és ehhez képest elég drága. Ráadásul egy az egyben az Avon és az Oriflame koppintása. Nincs jövője a piacon.

Véleményt mondok ZOTT Hungaria Kereskedelmi Kft., BUDAPEST
Zott

több mint 2 évvel ezelőtt

Közepes értékelésnél jobbat sajnos nem tudok adni erre a cégre. Gyártanak nagyon jó minőségű, és nagyon finom termékeket is, mint pl. a Jogobella joghurtok, amiből abszolút kedvenc az almás-fahéjas! Viszont van nagyon pocsék joghurtjuk is, mint pl. a Szivecske joghurt, ami mind állagban, mind ízben teljesen eltér az előbb említett Jogobellától. Tény, hogy az áraikban is megmutatkozik a különbség, mert a Jogobella jóval drágább, de ettől függetlenül jobban kellene törekedniük a minőségre.